StylingConcepten

Interieur beleving

Mijn visie op styling & interieur gaat verder dan het creëren van een mooi plaatje. Je interieur moet een onmiskenbare weergave zijn van je zakelijke en persoonlijke identiteit en stijl. Je inrichting dient je eigen verhaal sfeervol en helder te verbeelden. 

StC helpt met de vertaling van visie, mission statements en kernwaarden naar interieur en presentaties. Een goede styling creëert aantrekkingskracht. Het weerspiegelt karakter en identiteit en levert daarmee een essentiële bijdrage aan totale beleving. Een omgeving creëren die zowel je relaties als je eigen team inspireert en stimuleert, dat is de doelstelling. Wie zich prettig voelt kan beter presteren! Omgeving is daarbij van niet te onderschatten invloed.

Betrokken

Het begint met inventarisatie, voelen en beleven. Door medewerkers en gebruikers te betrekken in het creatieproces ontstaan persoonlijke en herkenbare elementen in het interieur. Die versterken de onderlinge verbinding en bewerkstelligen een “wij gevoel”. Omgeving draagt bij aan sfeer en optimisme bij mensen. Als de onderlinge verbinding in je bedrijf, showroom, theater, hotel, club, restaurant, brasserie, zorglocatie of kantoor ontbreekt doordat sferen, materialen, kleuren en opstellingen niet (geheel) in lijn zijn krijg je onbewust een unheimisch gevoel. Is het niet prettig er te verblijven.

Een ontspannen, zakelijke en persoonlijke sfeer leidt tot een positief welbevinden, minder verzuim, verhoogde productiviteit, meer klanten en zodoende betere (financiële) resultaten. Uiteindelijk verdient de investering in styling en uitstraling zich via verschillende manieren ruimschoots terug.

Eerlijk

StC heeft passie voor ecoluxury, fairtrade en ambacht. Neemt haar verantwoordelijkheden ten aanzien van onze leefwereld. Alles is één. Onderling verbonden met onzichtbare lijntjes. StC selecteert producten gemaakt met hart en ziel. Geproduceerd door bedrijven bij wie duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Dat heeft alles te maken met de overtuiging dat dit puur noodzakelijk is en vanzelfsprekend zou moeten zijn.

Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking. Laten we elkaar raken.
Impressies en een greep uit gerealiseerde projecten vind je in de Portfolio.

Tot ziens!